Samen sporten

Samen sporten voor dat ene doel. Samen trainen, elkaar motiveren en stimuleren. En dan is het moment daar. Nu gaat het gebeuren, je ziet de finish en voelt de adrenaline door je lijf stromen.  Collega’s moedigen je aan…. en je haalt het samen met je collega’s! Het gevoel van euforie is niet te beschrijven. Maar samen begrijpen jullie precies wat het is en hoe het voelt. De energie en verbondenheid is nog lange tijd zichtbaar en voelbaar.

FAAM Vitaal helpt bij de gezamenlijke voorbereiding om als collega’s samen een evenement te trotseren. Denk aan de specifieke Nijmeegse evenementen zoals de 7 heuvelennacht, De ronde van Nijmegen, Devilstrail en de Nijmeegse Vierdaagse.

Iets voor jullie bedrijf? Pak dan dat uurtje na werktijd om samen met collega’s te sporten. Samen op een andere manier tijd doorbrengen, waarbij bewegen en plezier bovenaan staat. En daarna voldaan en ontspannen weer naar huis. Je hoofd is leeg, een perfecte manier om je dag af te sluiten. De volgende dag fit en energiek weer naar je werk. Tijdens de sociale momenten op het werk praat je misschien nog na over hoe leuk het samen sporten was. En dat het doel steeds dichterbij komt.

Voor welk sportief evenement ga jij als bedrijf?

Naar contactmogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden