Over Faam Vitaal

FAAM Vitaal is een feit! In 2017 begon ik met Buitensport FAAM. Sporten is altijd al belangrijk geweest voor me. Maar voor een vitaal leven is meer nodig. Met alleen genoeg bewegen en sporten ben je er niet.

Een vitaal leven is in mijn ogen ook: gelukkig zijn in je werk en je talenten en drijfveren kunnen ontplooien. Invulling geven aan je dromen en wensen. Je bewust zijn van wat jíj belangrijk vindt. Toen ik me dit realiseerde was het tijd voor mijn eigen vitaliteitsreis. Ik investeerde in mezelf. En mijn keuzes resulteerden in de start van mijn eigen onderneming in 2017. Iets heel anders dan mijn werk als projectleider openbare ruimte. Maar deze ervaring (ruim 15 jaar) komt heel goed van pas in mijn werk. En mijn enorme sportiviteit neem ik gewoon mee naar mijn nieuwe onderneming FAAM Vitaal.

FAAM Vitaal in een paar woorden omschrijven? Energiek, creatief, verbindend, resultaatgericht, betrokken en ondernemend. Ik probeer anderen te enthousiasmeren om met mij mee te gaan, nieuwe paden te ontdekken en grenzen te verleggen. Groeien staat centraal in mijn leven, het maximale uit jezelf en anderen halen. Mijn team ondersteunt me hierbij en haalt ook het maximale uit jou.

FAAM is een samentrekking van de namen van mijn kinderen: Fabian en Amber. Maar FAAM Vitaal heeft ook een link met bekend zijn. Een goede reputatie hebben. Of zelfs met een Femme Vitale. FAAM Vitaal past op alle manieren precies bij mij. En ik zet mijn positieve energie graag in om jou verder te helpen.

Mijn team