Cardio Power

Een Functional Trainingsprogramma dat sporten uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen. Dat is de Cardio Power Training van FAAM Vitaal.

Cardio Power Training programma

Je verbetert je uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. We gebruiken ons eigen lichaamsgewicht, maar bijvoorbeeld ook met kettlebells, speedladders, slamballs, barbells, dumbells, etc.. We trainen in de vorm van een circuit. Diverse oefeningen op basis van tijd, individueel of samen. Voorafgaand aan het circuit wordt er aandacht besteedt aan een leuke warming up die jou blijft verrassen en de juiste boost geeft om het circuit aan te gaan. Het circuit wordt regelmatig aangepast met nieuwe uitdagende oefeningen. Je kunt op je eigen niveau instappen en groeien. Groeien op welk vlak? Denk aan de duur van een oefening, het aantal repeats of het aantal kg dat je gebruikt. De groepsgrootte is dusdanig dat er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo voer je de oefeningen correct uit en train je precies de juiste spieren. Je zal merken dat je de oefeningen steeds beter beheerst. Dat geeft je zelfvertrouwen, een oppepper en zorgt voor meer voldoening.

Clinic

Twee keer per jaar biedt FAAM een clinic aan. Waarom? Voor de afwisseling, groepsdynamiek, gezelligheid, ontdekken van nieuwe sporten en je eigen mogelijkheden. De ervaringen zijn ontzettend leuk. Zo organiseerden we al een eens de volgende activiteiten; beachvolleybal, kung fu, boksen, lacross en deden we een yoga-sessie. Meld jij je aan? Dan doe je dat altijd voor minimaal 3 maanden, zodat je ook echt resultaat kunt behalen.

Eerst eens kijken of Cardio Power iets voor jou is?

 

Dag Vanaf Waar Tarieven
Dinsdag 20:00 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles € 101,50 voor 3 maanden
€ 179,50 voor 6 maanden
€ 303,00 voor 1 jaar
Donderdag 19:30 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles
Vrijdagochtend 09:00 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles

Naar contactmogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden