Cardio Power

Een Functional Trainingsprogramma dat sporten uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen. Dat is de Cardio Power Training van FAAM Vitaal.

Cardio Power Training programma

Je verbetert je uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. We gebruiken ons eigen lichaamsgewicht, maar bijvoorbeeld ook kettlebells, speedladders, slamballs en hordes. We werken met een vast programma van 7 weken. Je kunt zo op je eigen niveau instappen en groeien. Groeien op welk vlak? Denk aan de duur van een oefening, het aantal repeats of het aantal kg dat je gebruikt. Reken altijd op gerichte begeleiding van ons. Zo voer je de oefeningen correct uit en train je precies de juiste spieren. Je zal merken dat je de oefeningen steeds beter beheerst. Dat geeft je zelfvertrouwen een oppepper en zorgt voor meer voldoening.

Resettraining als afsluiting

Na 7 weken sluiten we het programma op een leuke manier af, met een andere sportactiviteit. We noemen dit de resettraining. Zo organiseerden we al een eens een beachvolleybal clinic, kung fu les, gingen we suppen en deden we een yoga-sessie. Je maakt op deze manier ook eens kennis met andere sporten, wat best verfrissend is. Meld jij je aan? Dan doe je dat altijd voor minimaal 3 maanden, zodat je ook echt resultaat kunt behalen. Een los programma van 7 weken volgen kan daardoor niet. Eerst eens kijken of Cardio Power iets voor jou is?

 

Dag Vanaf Waar Tarieven
Dinsdag 20:00 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles € 101,50 voor 3 maanden
€ 179,50 voor 6 maanden
€ 303,00 voor 1 jaar
Donderdag 19:30 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles
Vrijdagochtend 09:00 Park Brakkenstein (Nijmegen) Gratis proefles

Naar contactmogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden