Faamvitaal
06 52 84 94 54 Brakkenstein Nijmegen

Klanten waarderen ons met een 9,8.

Naam: Nancy
27-09
Training in het park
Lekker buiten in de wijk een heerlijke training met enthousiaste mensen!
Naam: Martha
18-09
Elke vrijdagochtend train ik bij FAAM Vitaal in Park Brakkenstein.
De cardiopowertraining, de buitenlucht, de groepsdynamiek, de gezelligheid, de afwisselende programma's én de enthousiaste trainster met oog voor technische uitvoering én aandacht voor elk lid zijn voor mij de ingrediënten om te blijven sporten en aan mijn vitaliteit te werken.
Naam: Floor
28-05
Ik trailrun nu 4 maanden en vind het zelfs nog leuker dan ik dacht.
Heerlijk om zondagochtend vroeg door een nog stil bos te rennen en over kleine paadjes "vliegen". Ik heb al veel mooie nieuwe plekjes zo verkend. Door variatie in locatie, de verschillende stijlen van de drie trainers en een programma met heldere structuur en opbouw, is er veel afwisseling. Ik kom altijd zeer voldaan weer terug van een training. Het is het vroege opstaan meer dan waard!
Naam: Annemiek
28-05
Het is leuk sporten bij FAAM.
Nicoline is enthousiast, fanatiek, vol energie en zorgt voor verbinding. Het leuke van FAAM is dat er altijd plaats voor humor is, terwijl er ook goed getraind wordt. Ik word helemaal enthousiast door de speelsheid die in sport en spel oefeningen naar voren kunnen komen. Daarnaast kan je met de resettraining elke 7 weken kennismaken met een andere sport zoals bv spinning, , karate etc. De groep zorgt ervoor dat ik enthousiast blijf om te sporten.
Naam: Annemiek
28-05
Ik neem al een tijdje met heel veel plezier deel aan de CPT van FAAM.
Samen met een leuke groep werken aan je conditie en spierversterking. Door een voet/enkel blessure moest ik helaas afhaken. Personal Training biedt een aangepast programma, zodat ik ondanks mijn blessure lekker kan trainen in de buitenlucht en fit blijf. Ook train ik nu actief het sterker maken van mijn enkel. Het enthousiasme en de persoonlijke aanpak van Nicoline, de combinatie van kracht- en cardio training en de groene locatie in de wijk maken het echt een aanrader.