Faamvitaal
06 52 84 94 54 Brakkenstein Nijmegen

Partners van FAAM Vitaal

PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE

Met hapto therapie wordt, door middel van gesprekken en non-verbale technieken, gevoelskracht aangesproken waardoor er een betere balans tussen verstand en gevoel kan ontstaan. Dit biedt een grotere flexibiliteit in het omgaan met jezelf, de ander en situaties die je in het leven tegen komt.

MMFYSIO

MMfysio is een brede fysiotherapiepraktijk met de focus op de behandeling van sporters en ouderen. Voor deze brede hoofdrichtingen is bewust gekozen: niet alleen een knie of rug worden behandeld, bij elke behandeling gaan we uit van de mens als geheel. De volledige persoon.

ADVYT

Deze loopbaan- en vitaliteitscoach heeft de aandacht op gezond werken en gezond leven, lichamelijk vitaal en geestelijk gezond en fit. Een creatieve, betrokken coach die vanuit verschillende perspectieven altijd kansen ziet voor de mens en deze plaatst in de context van zijn/haar omgeving.

CORE ESSENTIALS

Core Essentials biedt persoonlijke begeleiding op het gebied van vitaliteit en leefstijl, in die volgorde... Want iemand kan pas aan leefstijl gaan werken als hij of zij de ruimte in zijn of haar leven heeft om zich daarop te richten. Aan het roer van Core Essentials staat een personal coach met een holistische aanpak, want een mens is meer dan het gedrag dat hij of zij laat zien. Ze onderzoekt waar (ongewenst) gedrag en gewoontes vandaan komen en creëert samen met de klant nieuwe gewoontes die passen bij die klant en leiden naar een gezond en vitaal leven. De coach is gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent, personal trainer en vitaliteitscoach en biedt professionele, evidence-based voedingsbegeleiding en professionele trainingen en begeleiding.