Faamvitaal
06 52 84 94 54 Brakkenstein Nijmegen

Expeditie vitaliteit

De zon komt op, een nieuwe dag met nieuwe kansen. Vol energie sta je op. Je heb er weer zin in vandaag. Hoe fijn zou het zijn als ook jij je dag zo begint? Het is geen utopie, maar iets waar jij zelf invloed op hebt. Als je maar weet hóe je dat doet. Waar lekt jouw energie weg? Dat is het startpunt.

Inzicht met de vier kernkwadranten scan

Ik gebruik de vitaal4life scan om meer inzicht te krijgen. Inzicht in je fysieke en mentale gezondheid. Maar ook in je sociale omgeving en zingeving. Waar word jij blij van? Wat drijft jou? We zien zo aan welke knoppen jij kunt draaien om je nieuwe dag vol energie te starten. Misschien heb je een steeds terugkerende klacht. Of je zit niet lekker in je vel. Dan kan het goed zijn te bekijken wat de oorzaak is.

Ben jij bereid om een avontuur met jezelf aan te gaan? Sta je open voor nieuwe inzichten en uitdagingen? En wil je weten wat jij zelf kunt doen om je vitaliteit te optimaliseren? Dan is Expeditie Vitaliteit dé reis voor jou.

 

 

Jouw persoonlijke routeplan

Ook een avontuur heeft baat bij een goede voorbereiding. Anders is je eindbestemming onduidelijk. Ik wil graag een volledig beeld van jouw vitaliteit krijgen. De vitaal4life scan helpt me hierbij. Wat kun je verwachten:

  • vragenlijst vitaal4life scan;
  • analyse van de vier kwadranten fysiek, mentaal, sociaal en zingeving;
  • uitgebreid persoonlijk gesprek;
  • vitaliteitsrapportage en advies op maat
  • gezamenlijk doornemen vitaliteitsrapportage

We hebben nu meer inzicht in jouw vitaliteit en je behoeftes. Tijd voor het echte werk, het avontuur kan beginnen.

Soms betekent dit dat ik niet de aangewezen persoon ben om je verder te helpen. Ik kan je dan op weg helpen en bijvoorbeeld verwijzen naar een goede loopbaancoach in mijn netwerk.

Kan ik je zelf goed ondersteunen? Dan neem ik je graag op enthousiaste wijze mee op weg naar nieuwe mogelijkheden. Die zijn vaak creatief en grensverleggend. Samen kijken we naar wat er is en wat er nodig is voor jou. Samen geven we vorm aan die beweging, de route die leidt tot een vitaler leven.  Dit doe ik via Vitaliteits- & leefstijlcoaching.

Durf jij te kiezen voor Expeditie Vitaliteit?

Dan kies jij voor jezelf. Voor inzicht in jezelf, je vitaliteit en je behoeftes. En voor een ideaal startpunt om met je vitaliteit aan de slag te gaan.

Je investering voor die goede voorbereiding, die eerste stap van jouw avontuur is € 299,00.

Ben jij er klaar voor.............

Ja, ik doe mee met: Expeditie vitaliteit

Die maak ik graag vrijblijvend voor je. Laat je gegevens hieronder achter. We nemen contact met je op.

Schuif om te kunnen versturen!