Faamvitaal
06 52 84 94 54 Waalbandijk 16 Nijmegen

Expeditie vitaliteit

Worstelt je ook met de vraag wat nu echt bijdraagt aan de vitaliteit van de medewerkers? En waar de echte behoefte ligt?

Met de vier kernkwadranten scan krijg je inzage in de vitaliteit op fysiek-, mentaal-, sociaal-en zingevingsvlak. Ieder kernkwadrant bevat diverse aandachtspunten zoals ademhaling, slaap, mindset, werk- privebalans, drijfveren, etc. om een goed overall beeld te krijgen. Met behulp van enkele diepte interviews met medewerkers wordt het beeld verscherpt en kan het vitaliteitsrapport- en advies worden geschreven. Een goede basis voor het vitaliteitsbeleid, een goede basis om vitaliteits projecten op te starten. Een goede basis voor een duurzaam resultaat.

Ben je bereid om als organisatie een vitaal avontuur aan te gaan? Sta je open voor nieuwe inzichten en uitdagingen? Wil je weten wat je kunt doen om de vitaliteit te optimaliseren? Dan wordt expeditie vitaliteit jouw nieuwe reis naar een gezond(er) bedrijf.

Routeplan

Zonder goede voorbereiding is de eindbestemming onduidelijk en het resultaat onbevredigend. Als het gaat om vitaliteit is het belangrijk om volledig beeld te krijgen. Dit doe ik op basis van de volgende punten:

  • Vragenlijst kernkwadranten scan
  • Analyse kernkwadrantenscan
  • Diepte interview (dialoog)
  • Vitaliteitsrapportage en advies

De voorbereiding hebben we gehad. Tijd voor het echte werk. Een avontuur vol inzichten en uitdagingen. Een expeditie om de vitaliteit van jouw bedrijf te optimaliseren en te borgen met behulp van;

  • Vitaliteit- leefstijl coaching
  • Uitrollen Project vitaliteit

Prijs op aanvraag

FOTO MET PICTOGRAMMEN KERNKWADRANTEN EN AANDACHTSPUNTEN

 

 

Ik heb een vraag over: Expeditie vitaliteit

Schuif om te kunnen versturen!