Faamvitaal
06 52 84 94 54 Brakkenstein Nijmegen

Bedrijven over FAAM Vitaal

Eva Timmermans

Om samen met collega's te gaan sporten waren wij op zoek naar iemand die ons zou kunnen enthousiasmeren en uitdagen en die daarnaast flexibel en proactief op onze wensen zou kunnen inspringen. Dat hebben we helemaal gevonden bij FAAM! Nicoline slaagt er met haar enthousiasme in om zowel de "pro's" als de minder doorgewinterde sporters mee te krijgen. Ze past haar programma en lessen aan als dat nodig blijkt te zijn, bijvoorbeeld wanneer iemand een blessure heeft of de niveauverschillen in de groep groot zijn. Ze houdt rekening met onze specifieke wensen in de manier waarop de lessen worden ingevuld en door te trainen voor een haalbaar doel. Zo hebben we afgelopen jaar met een mooie groep collega's samen aan de Zevenheuvelennacht meegedaan. Samen met FAAM werken wij op een leuke manier aan onze vitaliteit!

Marleen van den Broek - Rabobank Eindhoven

Van Blue naar Happy Monday:

Wat hebben we weer genoten van de super leuke Energizer die Nicoline Wiersma van FAAM Vitaal voor ons heeft verzorgt op de meest deprimerende dag in januari. Inmiddels is het traditie bij Rabobank Regio Eindhoven dat we op Blue Monday de collega's verrassen met een energiek beweegmoment. Nicoline heeft dat al diverse keren verzorgt op haar eigen authentieke spontane wijze. Ze heeft het vermogen om mensen echt mee te krijgen en enthousiast te maken op een professionele en heel creatieve manier met aandacht voor iedereen. Als je binnen je bedrijf ook een vitaal evenement of workshop wilt organiseren dan kan ik FAAM Vitaal van harte aanbevelen.

Jennifer Leijting - Zorggroep Maas & Waal

Goede stappen en meer energie!

Bij Zorggroep Maas & Waal werken we heel prettig samen met Nicoline Wiersma. Zij is enthousiast en heeft een frisse en positieve blik op vitaliteit. Ze coacht medewerkers om hun vitaliteit te vergroten. Met name op het gebied van bewegen, gezonde voeding maar ook op het gebied van mentale weerbaarheid. De medewerkers zijn erg enthousiast over haar en geven aan dat ze zich meer bewust zijn van hun eigen gedrag. De rol van Nicoline is hierbij belangrijk. Ze is laagdrempelig, scherp en actie gericht. Hierdoor kan de medewerker echt goede stappen zetten en meer energie krijgen.